вул. О. Дашковича, 22, корпус №2, м. Черкаси

Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту і здоров'я

Останні новини

Чудова новина😉
До нас із майстер-класом завітає наший випускник Ігор Яров, тренер фітнес клубу FTC (Черкаси)
Де❓
Спортивний зал навчального корпусу #4
Коли❓
5 березня 2024 року о 13:00
💠 Програма …
Читати далі
Відкрита зустріч з експертами: ID 39916 Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького ОПП «Ортопедагогіка».
Час: 5 березня 2024 року о 14:00
Підключитись до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/71378917432?pwd=1GtsMeHVEb7XhUnXHlMirpc8vGjaCY.1
Ідентифікатор конференції: 713 7891 7432
Пороль: …
Читати далі
29.02.24 близько 40 абітурієнтів завітали на День відкритих дверей «Стань студентом ННІ фізичної культури, спорту і здоровʼя на один день». Майбутні студенти мали змогу поспілкуватись …
Читати далі

Відгуки випускників
Дуже задоволена навчанням в інституті фізичної культури, спорту і здоров'я. Цікаві пари, особливо подобались спортивні, їх велика різноманітність, що можна було спробувати безліч видів спорту. Почала працювати ще на першому курсі та відразу на практиці тестувала нові отримані знання).
Хорошко Єлизавета
Засновниця дитячого центру розвитку для мами та дитини (Черкаси), тренерка з плавання, дитячий масажист, випускниця 2023 року
Свій шлях до навчання в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького ННІ фізичної культури, спорту і здоровʼя я почав, ви не повірите, у 9 років, коли прийшов до Черкаської баскетбольної школи. За кілька років, завдячуючи організатору і меценату дитячого баскетбольного руху в Черкасах М.Ю. Бродському, баскетбол став важливою частиною мого життя, тож питання, до якого ВНЗ вступати, у мене та багатьох моїх товаришів по грі, взагалі не було. Усі знають, що найкращі спортсмени навчаються в ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я ЧНУ. Величезний досвід та колосальні досягнення інституту за багато років зробили його знаним не тільки в області, а й в усій Україні. Спогади про студентські роки яскраві, теплі і сповнені щирою вдячністю до усіх викладачів та науковців, які поділилися зі мною ґрунтовними знаннями та практичним досвідом, внесли свій неоцінимий вклад у формування мене як фахівця своєї справи. В інституті є безліч цікавих можливостей для навчання, саморозвитку, набуття досвіду, проте головним месенджером завжди є бажання і цілі студентів. Більшість студентів це – професійні спортсмени, і мене вражало розуміння і толерантне ставлення ректорату та викладачів до цієї особливої категорії студентів, які, окрім навчання, тренувалися, брали участь у різноманітних змаганнях. На заняттях завжди була підтримка, допомога, порада. Вже третій рік я працюю тренером у професійних баскетбольних командах, зараз це клуб БК Київ – Баскет та юнацька збірна України U-16, працюю з гравцями, професійними та ще зовсім юними. Методичні навички, вміння спілкуватися, мотивувати, навчати та постійно навчатися і розвиватися самому – ось головне, що я опанував в ЧНУ. Завжди, при кожній зручній нагоді, я не проходжу повз рідний навчальний заклад, бо знаю, що кожного свого випускника тут пам’ятають і завжди раді бачити.
Воєвода Нікіта
Асистент головного тренера БК КИЇВ- БАСКЕТ та юнацької збірної України U-16, випускник 2020 року
Дякую викладачам, що дали знання та за те, що навчили думати головою. Університет та ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я - це найкращі-безтурботні роки життя!
Аргеєв Олександр
Головний тренер ЛНЗ U10 (Черкаси), випускник 2017 року
Дякую адміністрації та викладацькому складу ННІ за надані знання, уміння, навички. Ви – справжні майстри своєї справи. Саме в таких людей варто навчатися. Також за незабутні та насичені студентські дні. З теплотою в серці згадую роки навчання в університеті.
Миколаєнко Влад
Тренер національної юнацької збірної України з Таеквон-До, тренер Черкаської обласної збірної з Кікбосингу WAKO, тренер-викладач І категорії, випускник 2020 року
Подяка усьому професорсько-викладацькому складу ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я, за вагомий внесок у становлення нас як фахівців. За знання, поради, передачу свого досвіду, нам, молодим тренерам та вчителям фізичної культури. ННІ став рідним за роки навчання, навіть після отримання диплома, приходять приємні спогади про часи проведені в стінах університету.
Зємцов Артем
Вчитель фізичної культури у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 32 , тренер із одноборств, випускник 2023 року
Вважаю, що базові знання з анатомії, фізіології людини, теорії та методики фізичного виховання та інших предметів мають прикладне значення для студентів, що хочуть працювати у сфері фізичної реабілітації. Також, фахова практика дає уявлення та змогу попрацювати з людьми, з якими майбутньому фахівцю необхідно буде взаємодіяти. Кажу це з огляду на те, що протягом тривалого часу після закінчення бакалаврату та навчаючись на магістратурі, працював у центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя».
Якунін Михайло
Фізичний терапевт у реабілітаційному центрі "Recovery" при Черкаській обласній лікарні, випускник 2024 року